+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Florence

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip FlorenceToscaanse schoonheid

Florence ligt in Toscane en biedt de toerist prachtige kunstwerken die eeuwenlang door kustenaars zijn verfraaid. Bezoek tijdens uw stedenreis naar Florence de vele musea zoals Galleria dell'Accademia, Palazzo Pitti, Uffizi en Palazzo Vecchio. Eén van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste Art City van Italië. Florence is de stad van Michelangelo, van Leonardi da Vinci en van kunstenaars als Botticelli en Dante en beroemde families als de Medici, de bekende bankiersfamilie.
 
De prachtige hoofdstad van Toscane, gelegen aan de oevers van de Arno, kent een uitzonderlijk grote rijkdom aan monumentale kunst en is de perfecte bestemming voor een citytrip. Symbolen bij uitstek en onmiddellijk als Florence (Firenze, op zijn Italiaans) herkenbaar, zijn de wereldberoemde Ponte Vecchio en natuurlijk de David van Michelangelo.

Bezienswaardigheden Florence

Het beste kunt u tijdens uw stedenreis Florence te voet verkennen. Het centrum is vrij compact en de talrijke bezienswaardigheden liggen dicht bij elkaar. De drukte en levendigheid brengen u onmiddellijk in Italiaanse sferen. Voor een prachtig uitzicht bezoekt u De Duomo met de koepel van Brunelleschi en zijn klokkentoren met 414 treden (pas op bij als de klokken beginnen te luiden bij elk uur). Bezoek ’s avonds de mooi verlichte Ponte Vecchio, waarop de vele juweliers hun winkels hebben.
  Kom naar het hart van Toscane, kom naar het hart van de Italiaanse cultuur, kom naar Florence voor uw citytrip. De combinatie van schoonheid en verval geven Florence haar eigen onmiskenbare unieke karakter. Voor miljoenen mensen aanleiding om hier telkens weer terug te keren. U raakt er nooit uitgekeken.

Tickets voor attracties

De wachtrijen bij de bezienswaardigheden in Florence ontlopen? Dan raden wij u aan om u ticket vooraf te boeken. Wel zo makkelijk!

Foto album Florence


Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter