+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Chicago

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip ChicagoDe 'Windy City'

Chicago, de 'Windy City' barst van de moderne kunst, lekker eten en fanatieke sportfans. Leuke bezienswaardigheden vindt u op elke hoek van de straat. Chicago is na New York en Los Angeles, de derde meeste bevolkte stad van Amerika. De stad ligt aan Lake Michigan. De stad bestaat uit indrukwekkende wolkenkrabbers en veel gebouwen zijn ontworpen door architect Frank Lloyd Wright. Muziekfans kunnen terecht in de levendige jazz en blues clubs. Sportlievelingen kunnen een wedstrijd bijwonen van de Chicago Bulls. Eens per jaar vindt de LaSalle Bank Chicago Marathon plaats. 

Muziekstijlen zoals blues, jazz, gospel en house hebben in de stad een grote rol gespeeld. Deze muziekstijlen zijn nog terug te vinden in verschillende clubs en bars in de stad. Wilt u het echte Chicago proeven? Haal dan een Chicago hotdog of een Chicago-stijl pizza!

Bezienswaardigheden Chicago

De stad heeft eersteklas musea en een rijke kunstcultuur. De stad staat bekend om de comedyclubs. Chicago is namelijk de geboorteplaats van improvisatie comedy. In het Millenium Park vindt u een adembenemend landschap, architectuur en grote collectie openbare kunst. U hebt Chicago niet goed ervaren zonder een bezoekje aan Navy Pier. Dit stukje Chicago bestaat uit een speeltuin van entertainment, musea, activiteiten, restaurants en winkels. Vanuit het reuzenrad heeft u een prachtig uitzicht op Lake Michigan. Grand Park is Chicago's voortuin. Het park scheidt het centrum van Lake Michigan. In het park vindt u de populairste bezienswaardigheden van Chicago: Buckingham Fountain, Millenium Park en de Art Institute of Chicago. 

Foto album Chicago


Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter