+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Boedapest

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Boedapest


Parijs van Noord-Europa

De prachtige stad aan de Donau wordt ook wel het Parijs van Oost-Europa genoemd en biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke stedentrip! Boedapest wordt gesplitst in twee stadsdelen door de ligging aan de rivier.

Boeda 

Het hoger gelegen westelijk deel, Boeda, herbergt de mooiste kastelen en het prachtigste uitzicht over de hele omgeving. Ook zijn hier nog vele authentieke restaurantjes en smalle, kronkelige straatjes te vinden. Het letterlijke hoogtepunt is de Gellertberg. Om hier te komen zal u ruim 300 meter hoogteverschil moeten overbruggen maar dan heeft u wel een prachtig uitzicht. Geen zin om het hele eind weer terug te lopen? Dan neemt u gewoon de kabelbaan. Deze brengt u naar de voet van de berg, aan de oever van de Donau, alwaar u de oversteek kunt maken naar het andere deel van de stad.

Pest 

Het lager gelegen oostelijk deel van de stad, Pest, heeft weer een heel ander aanblik dan Boeda. Hier is het voornamelijk vlak. De straten zijn breed en een stuk drukker. Wandel hier door de Joodse wijk en bezoek het bekende Heldenplein. Natuurlijk kan het beroemde parlementsgebouw niet worden overgeslagen en moet u eigenlijk ook een bezoek brengen aan een van de vele badhuizen die de stad rijk is.Boedapest kent twee gezichten en heeft daardoor veel te bieden. Een stedentrip naar deze stad zal u zeker niet teleur stellen!

Tickets voor bezienswaardigheden

Bezoek in Boedapest de thermale bronnen, treed in de voetsporen van Sissi of maak een leuke tour door de stad met een Hop-On Hop-Off bus. Er is genoeg te doen! Als u de wachtrij bij de bezienswaardigheden wilt ontlopen raden wij aan om uw ticket vooraf te boeken. Wel zo makkelijk!

Foto album Boedapest


Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter