+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Berlijn

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Stedentrip Berlijn

stedentrip-berlijn

Hoofdstad Duitsland

De Duitse hoofdstad is een geweldige stad om te bezoeken tijdens een stedenreis. In de grootste stad van het land wonen ruim 3 miljoen mensen en is daarmee ook een van de grootste steden van Europa.
 
De nabije geschiedenis heeft een grote impact gehad op de stad. Tijdens WO II is het grootste deel van Berlijn verwoest en na deze periode zorgde de welbekende Berlijnse Muur voor een scheiding tussen het communistische oosten en het kapitalistische westen van de wereld. Berlijn is een stad van uitersten.

Bezienswaardigheden Berlijn 

Bezoek tijdens uw stedentrip bijvoorbeeld de Brandenburger Tor, met naastgelegen Holocaust gedenkplaats. Loop over 'Unter den Linden' en de Friedrichstrasse. Proef de sfeer op het Alexanderplatz en bekijk Berlijn van enorme hoogte door de Fernsehturm te trotseren. Deze televisietoren werd door het Stasi-regime gebouwd als symbool om aan het westen te laten zien dat het communisme floreerde.
 
De andere kant van de stad herbergt weer hele andere bezienswaardigheden. Wandel door de enorme Tiergarten, het stadsbos dat centraal in de stad is gevestigd. Hier bevindt zich tevens de bekende Berliner Zoo en de Siegessäule. Verderop kunt u winkelen op de Kurfürstendamm en een bezoek brengen aan het warenhuis KaDeWe.
 
Ook is Berlijn het middelpunt van artistieke kunst en zijn er door de hele stad heen heel diverse uitgaansgelegenheden. Wanneer u van geschiedenis houdt of gewoon een prachtige stad wilt bezoeken: Berlijn heeft in alle opzichten een hoop te bieden!

Tickets voor attracties

Bezoek in Berlijn één van de diverse musea, maak een excursie naar Potsdam of bezoek de vele bezienswaardigheden met de Hop-On Hop-Off bus! Voor ieder wat wils in deze stad. Als u de wachtrij bij de bezienswaardigheden wilt ontlopen raden wij aan om uw ticket vooraf te boeken. Wel zo makkelijk!

Foto album Berlijn


stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken

 

Voordelige stedentrips

 Uniek concept: Combineer zelf vlucht+hotel en bespaar tot 35%.
 Vrijheid: U bepaalt alles zelf door alle beschikbare hotels+vluchten te combineren
 Transparant: Geen verborgen kosten, onze kosten zijn helder en eerlijk
 Flexibel: Vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Keuze: Honderden vluchten, veelal exclusief onderhandeld
 Goedkoop: De beste aanbiedingen van vluchten en hotels worden gecombineerd
 Eenvoud: Maak eenvoudig uw selectie met het filter