+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Valencia

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Valencia


Traditioneel Valencia

Valencia, de stad van de Las Fallas, Paella Valenciana, traditionele Valenciaanse keramiek, ingewikkelde traditionele kleding en de opvallende, moderne architectuur van Santiago Calatrava. 

Bezienswaardigheden Valencia

Een van de vele hoogtepunten in Valencia is de Ciudad de las Artes y de las Ciencias. De ontwerpen van Santiago Calatrava zijn hier te vinden in zijn Stad van kunst en Wetenschap. Deze bestaat uit zes onderdelen: L'Oceanogràfic, Palau de les Arts Reina Sofía, L’Hemisferic, L’Umbracle, Museo de las Ciencias en het Agora. Het monument ligt aan de Túria rivier. De prachtige Catedral de Valencia y El Miguelete is gebouwd in verschillende stijlen. De toren geeft uitzicht over de hele stad. Tegenover de Mercado Central ligt het La Lonja. Dit gebouw, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, diende als een zakencentrum. Naast het Ciudad de las Artes y de las Ciencas liggen ook de jardines de túria aan de Túria rivier. De beste manier om het park te ontdekken is per fiets. Het Plaza de Toros heeft wat weg van Colosseum in Italië. Vroeger was het de grootste stiergevecht arena van Spanje. Via het Museo de Taurino, kunt u de arena bekijken. Bezoek Plaza Ayuntamiento voor het gemeentehuis en het postkantoor. 

Bent u gek op churros? Dan zit u in Valencia goed! In de stad zijn verschillende churrerias, waar u de lekkerste churros kunt halen. Zoals bijna elke Spaanse stad of dorp zijn er genoeg bars en cafés en restaurantjes. Ga salsa dansen in een leuk cafeetje, tapas eten of de paella Valenciana in een restaurant. In Valencia vindt je niet alleen de bekende winkelketens, maar ook unieke boetiekjes. 

Foto album Valencia

 

Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.