+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Stockholm

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Stockholm


Bezienswaardigheden Stockholm

De inwoners van Stockholm noemen hun stad ‘s werelds mooiste, prachtige stad van groen en water, gebouwd op 14 eilanden. Wellicht wat chauvinistisch maar ze hebben zeker recht van spreken, de stad is mooi en rustig. 
 
In het hart van de stad ligt Europa's grootste en mooiste Middeleeuwse centrum: Gamla Stan. Stockholm ligt hier als een mozaïek kunstwerkje omheen, natuurschoon, water en prachtige gebouwen met elkaar afgewisseld.
 
Voor de laatste trends op het gebied van mode en design moet u op het hippe en levendige eiland Södermalm zijn. Breng een bezoek aan het openluchtmuseum Skansen op het eiland Djurgården met het Vasa Museum, waar het grootste houten Vikingschip uit 1628 is tentoongesteld. Met zoveel water om u heen kunt u een boottocht maken en de stad vanaf het water bekijken. Zomers is Stockholm één groot relaxparadijs, iedereen gaat naar buiten, terrassen en strandtenten zitten vol en er wordt overal gezwommen in het schone en heldere water. Voor de kust van Stockholm liggen talloze eilandjes ook wel de ‘Archipelago’ genoemd, hiernaartoe worden veel boottochten georganiseerd. 

Actief in Stockholm 

Stockholm is een stad vol contrasten en uitermate geschikte voor een heerlijke stedenreis. Water en eilanden, historische gebouwen en moderne architectuur, korte winterdagen en lange zomerdagen.  Pak de fiets, de kajak, of nog beter: struin lekker samen door de oude straatjes. Stockholm is compact, zodat u met een citytrip bezoek al veel kunt zien en beleven. Start uw ontdekkingstocht in de smalle straatjes van de oude stad Gamla Stan. Prachtige gebouwen zoals de Riddarholmskerk en het Koninklijk Paleis trekken ieders aandacht
 
Uitnodigend zijn de terrasjes op de Kungsträdgarden, waar straatartiesten voor de nodige sfeer zorgen, ‘s avonds is er een grote keuze uit restaurants, bars of een gezellig terras.

Foto album Stockholm

   

Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.