+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Parijs

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Parijs


Stad van de liefde

Wat een magische klank heeft Parijs toch. Deze wereldstad kennen we als stad van de liefde. Maar Parijs heeft nog veel meer te bieden voor uw citytrip dan alleen intieme pleintjes, smalle straatjes en schitterende parken.
 
Wil niet iedereen in zijn leven minstens één keer een bezoek aan deze wervelende stad gebracht hebben? De cultuurliefhebber kan terecht in de ontelbare musea en wil je uitgebreid winkelen tijdens uw stedenreis dan ben je in Parijs aan het juiste adres.

De andere kant van Parijs 

Deze stad is ook de hoofdstad van de 'haute couture'. In de wijk Sentier zijn vele kledingzaken en in de wijk Marais vind je vooral veel kleine speciaalzaken en souvenirwinkels. Ook 's avonds bruist de stad van gezelligheid. Hou je van opera, breng dan eens een bezoek aan één van de vele voorstellingen. Natuurlijk kent Parijs ook vele leuke bars en café's, er valt dus genoeg te beleven tijdens deze citytrip. Kortom Parijs een stedenreis die je gedaan moet hebben. als u eenmaal kennis heeft gemaakt met de Notre Dame, het Louvre, de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Opéra, het Centre Pompidou en Montmartre, dan wilt u nog maar een ding, nog een keer terug naar Parijs.

Tickets voor attracties

Tijdens uw stedentrip in Parijs de wachtrij bij de bezienswaardigheden ontlopen? Boek dan uw ticket vooraf, wel zo makkelijk!

Parijs met de trein

Reis in alle rust met de Thalys naar Parijs! Via Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam reist u naar de Franse hoofdstad. Via Nova Vakantiereizen boekt u een internationaal treinticket naar Parijs direct en eenvoudig online.

Foto album Parijs


Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.