+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


New York

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken New York“The City That Never Sleeps”. Sommigen menen dat New York de verleidelijkste stad op aarde is.
 
New York bruist, is vol energie en altijd in beweging. In de ‘Big Apple’ treft u een smeltkroes van culturen en overal in New York zijn duidelijke contrasten te vinden. De toeristische belangrijke activiteiten in New York spelen zich voornamelijk af op het eiland Manhattan. Het Empire State Building biedt u een machtig uitzicht over deze wereldstad, tip: minder druk maar wellicht nog mooier uitzicht is "The top of the Rock" op Rockefeller Plaza 30. Zeker zo indrukwekkend is het om vanaf het water de sky-line te bewonderen.

Winkelen New York 

Voor de winkelliefhebbers is één reis niet genoeg. Het is in New York bijna onmogelijk om met lege handen naar huis te gaan: Fifth Avenue (o.a. met Abercrombie and Fitch, die op South Street Seaport is overigens veel rustiger), Chinatown, Greenwich Village en Soho zijn winkelgebieden bij uitstek, het aanbod in New York varieert van kleine handwerkboetiekjes tot super luxe designwinkels. Ook een bezoek aan Broadway met haar wereldberoemde theatervoorstellen, musicals en concerten mag tijdens uw reis naar New York natuurlijk niet op uw programma ontbreken. Nadat u heerlijk gegeten heeft in één van de vele restaurantjes gaat u naar het beroemdste plein ter wereld ..... Times Square,  's avonds op haar best met haar weinig subtiele verlichting, neonreclames waren nog nooit zo mooi!

Bezienswaardigheden New York 

Wereldberoemd zijn het Guggenheim Museum, Natural History Meseum en het Modern Art Museum. Maar kunstliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen in wijken als Tribeca en Soho. De één kiest voor een wandeling door Central Park, de ander voor Wallstreet. Maar niets belet u om voor allebei te kiezen. Het gezellige centrum van South Street Seaport met een waanzinnig uitzicht op Brooklyn Bridge moet u beslist een keer gezien hebben (de brug bewandelen is ook ervaring die u niet mag missen).
 
New York heeft zoveel te bieden, teveel om zomaar even op te noemen. Een ding staat vast, het is een stad die je in haar greep neemt en je daarin houdt.

Fotoalbum New York

stedentrip-new-york-manhattan stedentrip-new-york-brooklyn stedentrip-new-york-traffic stedentrip-new-york-central-park stedentrip-new-york-skyline stedentrip-new-york-vrijheidsbeeld

Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.