+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Los Angeles

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Los Angeles

City of Angels

De op een na grootste stad van de Verenigde Staten, metropool aan de westkust, staat bekend om de aanwezigheid van de filmindustrie van Hollywood.
 
De ‘City of Angels' biedt eindeloos veel mogelijkheden en je kunt je er dan ook prima vermaken. 
Iedereen zal wellicht ergens ook een beeld hebben van de stad. Hollywood, Beverly Hills, Sunset Boulevard, Disney World, Universal Studios, allen staan ze voor wat Los Angeles tot wereldstad van vandaag maakt. Denk aan de glitter en glamour van Hollywood en Beverly Hills, de luxe winkels en de fantastische stranden van Santa Monica, Venice beach of Malibu, waar het heerlijk vertoeven is.

Wie van cultuur houdt, kan talrijke musea en exposities bezoeken die kunst van de prehistorie tot vandaag herbergen. Het aantal concerten, dansvoorstellingen, bioscoopvertoningen, theaterproducties, opera's en cabaretshows die er dagelijks in première gaan is niet bij te houden. 

Wereldstad

Verder heeft de stad ook eindeloos veel mogelijkheden voor wie de winkelmogelijkheden wil ontdekken. Van basic en goedkoop tot superchique en voor veel mensen onbetaalbaar, een must zien tijdens deze citytrip naar LA is Rodeo Drive. Hier vindt u echt de meest sjieke winkels van de wereld en voor autoliefhebbers een waar paradijs (Ferrari's, Roll's Royce's, Maserati's etc), Los Angeles heeft het allemaal. 

Een wereldstad als LA beschrijven doet altijd afbreuk aan de echtheid, want het is een van die steden die u zelf moet ontdekken. Voor iedereen heeft de stad immers een andere betekenis, maar de indruk is altijd even groot.

Foto album Los Angeles


Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.