+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Londen

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken LondenLonden heeft die onverklaarbare aantrekkingskracht. Het is een typisch voorbeeld van een stad die kans heeft gezien om gezellig te blijven. Er is waarschijnlijk geen stad ter wereld met zoveel perfect onderhouden historische bouwwerken zoals de Westminster Abbey, St. Paul’s Cathedral, Tower of Londen en Houses of Parliament. Het maken van een wandeling langs de Theems is een goede manier om Londen te zien. The Houses of Parliament, Londen Eye, de Tower Bridge, allemaal komen ze voorbij en stuk voor stuk zijn ze meer dan de moeite waard.
Bovendien is er geen stad met zoveel winkels, waaronder talloze speciaalzaken voor de meest uitlopende, soms wonderlijke artikelen. De perfecte stad voor een heerlijke stedenreis.

Bezienswaardigheden Londen

In een half uur heel Londen bekijken en bij helder weer eventueel ook nog 13 voetbalstadions, 36 bruggen, 3 luchthavens en 7 graafschappen? Het is allemaal mogelijk door simpelweg in de London Eye te stappen, het grootste reuzenrad ter wereld. Een ritje in een van de gesloten capsules duurt maximaal30 minuten. Het rad draait zo langzaam dat het voor in- en uitstappers niet stilgezet hoeft te worden.
 
In welke andere stad dan Londen wordt je in jacquet bediend, zoals bij Fortnum and Mason? En in welke andere stad dan Londen vind je een warenhuis als Harrods, het grootste enwellicht het voornaamste warenhuis ter wereld? Ook ’s avonds is er veel te genieten, veel gebouwen en bruggen zijn schitterend verlicht.

Shows en musicals Londen

U kunt ook naar een wervelende show of een musical van wereldniveau in één van de veertig theaters van Londen. Kortom, Londen heeft genoeg mogelijkheden om het dag en nacht naar uw zin te hebben.

Foto album Londen
Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.