+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Kuala Lumpur

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Kuala Lumpur

 

De bruisende hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, is een populaire bestemming. De leukste bezienswaardigheden en attracties van Kuala Lumpur bevinden zich in de Golden Triangle. Een van de populaire bezigheden van de lokale bevolking in Kuala Lumpur, is het bezoeken van de enorme shopping malls. Kuala Lumpur staat namelijk internationaal bekend als een shopwalhalla. In het centrum zijn tientallen luxe winkelcentra met elk honderden winkels. Shopliefhebbers zullen dan ook zeker slagen tijdens een vakantie in Kuala Lumpur. De skyline van Kuala Lumpur wordt gedomineerd door de Petronas Towers. 

Shop walhalla

Naast de grote shopping malls is Kuala Lumpur ook een stad van contrasten. Naast de moderne wolkenkrabbers staan prachtige oude gebouwen van vroeger. De moderne winkelcentra worden afgewisseld met simpele kraampjes langs de weg.  In de wijk Brickfields kunt u alle zintuigen loslaten. Er hangt een aroma van verschillende geuren in de lucht en de vele eetstalletjes serveren typische Zuid-Indiase en Sri Lankaanse gerechten. Daarnaast zijn er ook prachtige tempels met hindoegoden. Brickfields kan met zekerheid de kleurrijkste buurt van Kuala Lumpur genoemd worden. 

Natuur en eten in Kuala Lumpur

Op ongeveer 15 km van Kuala Lumpur bevinden zich de populairste hindoeheiligdommen buiten India: de Batugrotten. De grotten zijn beschilderd met kleurrijke afbeeldingen van hindoegoden. Als u van natuur houdt kunt u terecht in een van de drie natuurgebieden in de buurt van Kuala Lumpur. 

Laat u in Kuala Lumpur verleiden door de heerlijk geurende eetkraampjes. Er is volop keuze en het is altijd een drukte van belang bij de kraampjes. Trek een paar dagen uit om de hoofdstad van Maleisië te ontdekken. 

Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.