+31 (0) 24 677 8750
   info@novavakantiereizen.nl


Istanbul

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Istanbul


Verbazingwekkend Istanbul

Istanbul is de enige stad die is gebouwd op twee continenten; Europa en Azië. Vanwege deze ligging is het een smeltkroes van culturen. In de stad aan de Bosporus zijn talloze moskeeën - waaronder de beroemde Aya Sofia - maar ook vindt u hier prachtige paleizen en kunt u genieten van de mix tussen oost en west.
 
Wandel 's avonds over een van de vele bruggen die over de Gouden Hoorn zijn gebouwd en bezoek de beroemde Grand Bazaar, waar u ontelbaar veel winkeltjes en kraampjes vindt die u steeds weer zullen verrassen. Geniet van de scherpe geur van de oosterse kruiden en sta versteld van het drukke verkeer.

Bezienswaardigheden Istanbul

Als u ‘s avonds door de stad slentert zult u begrijpen waarom Istanbul met recht ook wel de stad van 1001 nachten wordt genoemd, en waarom de Turkse keuken tot de beste ter wereld behoort. Niet alleen zijn de zonsondergangen in de stad onvergetelijk, ook de verlichte bezienswaardigheden tijdens UwStedentrip laten een verpletterende indruk achter.
 
Maar Istanbul is meer, Istanbul is ook hip en trendy met een bruisend uitgaansleven in het nieuwe gedeelte. Kortom, laat u meevoeren tijdens deze stedenreis door de stad die al meer dan tweeduizend jaar velen tot de verbeelding spreekt.

Foto album Istanbul


Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.