+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Hamburg

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Hamburg

Hanzestadt

Hamburg, bekend om zijn haven, is een moderne stad met een historische binnenstad. Wanneer u in Hamburg bent tijdens UwStedentrip is een havenrondvaart een aanrader! Het is altijd een goed begin van uw reis. U heeft de keuze uit tientallen schepen, de een nog mooier dan de ander. Wanneer de kade weer is bereikt, kunt u een vers visje eten bij een van de restaurants op de kade. Loop na het warme visje door naar het centrum en maak een ontspannende wandeling door de oude binnenstad.  De binnenstad staat vol met handels- en woonhuizen uit de 17e, 18e en 19e eeuw. 

Bezienswaardigheden Hamburg

Typisch Hamburg is de historische Speicherstadt. Dit complex met pakhuizen is het grootste klassieke baksteenarchitectuur ter wereld. Loop over de boulevard richting het Hamburg Cruise Center. Vanaf de uitkijktoren ViewPoint bij het Cruise Center heeft u een prachtig uitzicht op het maritieme gebeuren. 

Het stadsgedeelte St. Pauli heeft een alternatief sfeertje met als hoogtepunt de Reeperbahn. Reeperbahn staat bekend als ‘sündige Meile”, wat staat voor zondige mijl. Bezoek de Reeperbahn zelf om erachter te komen waar dit voor staat. Elke zondag vindt de Fischmarkt plaats in Altona, dat elke keer weer een spectaculaire gebeurtenis is. Voor een dagje shoppen biedt de Jungfernstieg de ultieme belevenis. Geniet van de Hanzestad zoals de inwoners van Hamburg hier ook elke dag van genieten. Ontdek het zeeleven, maar ook de historie die te zien is in de gebouwen. Hamburg heeft het allemaal! 

Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.