+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Granada

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Granada


Veelzijdig Granada

De diamant van Granada is het Alhambra. De stad heeft veel historische schatten en smalle kronkelende straatjes. Loop van de kathedraal naar de Albaicin en drink tussendoor een heerlijk theetje bij een van de vele theehuizen. Ontspannen kan in een badhuis El Banuelo. Naast de vele leuke culturele bezienswaardigheden heeft Granada nog meer te bieden. Je bent zo op het strand of in de bergen. Wandel door de bossen of ski in de winter over de pistes. Er is elke dag wat leuks te doen tijdens UwStedentrip.

Bezienswaardigheden Granada

Het Alhambra is een groot paleizencomplex dat uit de tijd van de Moren stamt. Het complex bestaat uit verschillende paleizen, torens, zalen en patio’s. De natuur om het Alhambra is even prachtig als het paleizencomplex zelf. In het Alhambra ontmoeten de Moorse en Christelijke kunst elkaar. Van beide zijn veel invloeden terug te vinden. Het Albaicín is de oudste Arabische wijk van Granada. De wijk ligt tegenover het Alhambra en de Arabische invloeden zijn nog goed te zien. In El Albacín zijn een aantal leuke bezienswaardigheden, zoals Dar al-Horra, El Banuelo en de Iglesia de San Nicolsa. Vanaf het Plaza de San Nicolas heeft u een prachtig uitzicht over het Alhambra en de Sierra Nevada.

Een uitje naar de Sierra Nevada is iets wat je niet snel zou doen tijdens een citytrip. Naast wintersport kunt u hier genieten van het landschap en de flora en fauna. De kathedraal van Granada is ook een bezoekje waard. Het onderscheidt zich van andere kathedralen in Spanje, omdat de kathedraal een van de eerste renaissancistische gebouwen is van Spanje. Capilla Real sluit aan op de kathedraal en is een grafkapel voor koningen en is ook zeker de moeite waard om te bekijken. 

Na een drukke dag van bezienswaardigheden tijdens UwStedentrip kunt u ontspannen in het Carmen de los Martires park. De gezellige plazas hebben leuke terrasjes waar u kunt genieten van een drankje met een tapa. 

Foto album Granada


Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.