+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Florence

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Florence


Toscaanse schoonheid

Florence ligt in Toscane en biedt de toerist prachtige kunstwerken die eeuwenlang door kustenaars zijn verfraaid. Bezoek tijdens uw stedenreis naar Florence de vele musea zoals Galleria dell'Accademia, Palazzo Pitti, Uffizi en Palazzo Vecchio. Eén van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste Art City van Italië. Florence is de stad van Michelangelo, van Leonardi da Vinci en van kunstenaars als Botticelli en Dante en beroemde families als de Medici, de bekende bankiersfamilie.
 
De prachtige hoofdstad van Toscane, gelegen aan de oevers van de Arno, kent een uitzonderlijk grote rijkdom aan monumentale kunst en is de perfecte bestemming voor een citytrip. Symbolen bij uitstek en onmiddellijk als Florence (Firenze, op zijn Italiaans) herkenbaar, zijn de wereldberoemde Ponte Vecchio en natuurlijk de David van Michelangelo.

Bezienswaardigheden Florence 

Het beste kunt u tijdens uw stedenreis Florence te voet verkennen. Het centrum is vrij compact en de talrijke bezienswaardigheden liggen dicht bij elkaar. De drukte en levendigheid brengen u onmiddellijk in Italiaanse sferen. Voor een prachtig uitzicht bezoekt u De Duomo met de koepel van Brunelleschi en zijn klokkentoren met 414 treden (pas op bij als de klokken beginnen te luiden bij elk uur). Bezoek ’s avonds de mooi verlichte Ponte Vecchio, waarop de vele juweliers hun winkels hebben.
 
Kom naar het hart van Toscane, kom naar het hart van de Italiaanse cultuur, kom naar Florence voor uw citytrip. De combinatie van schoonheid en verval geven Florence haar eigen onmiskenbare unieke karakter. Voor miljoenen mensen aanleiding om hier telkens weer terug te keren. U raakt er nooit uitgekeken.

Foto album Florence


Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.