+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Edinburgh

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Edinburgh


Schotse schoonheid

De Schotse hoofdstad Edinburgh is "typical Scottish". Edinburgh is fraai gelegen op de Schotse heuvels en een opwindende stad voor een citytrip. 

Je oriënteren in Edinburgh is niet zo moeilijk. Zo zie je het Edinburgh Castle zo’n beetje uit elke hoek van de stad. De Royal Mile, deze brede middeleeuwse straat deelt het oude centrum in tweeën en loopt steil omhoog, de Royal Mile is een aaneenschakeling van oude straten tussen het beroemde Edinburgh Castle en het Palace of Holyroodhouse. Een wandeling langs de Royal Mile biedt de mogelijkheid om te zien hoe de kleding met de bekende Schotse ruit, de kilts en de doedelzakken worden gemaakt. In de talloze pubs kunt u genieten van de vele Schotse biersoorten en in het Heritage Centre wordt uit de doeken gedaan hoe de Schotse whisky wordt gedistilleerd. 

Bezienswaardigheden Edinburgh 

Het enorme aanbod aan kunst en cultuur, musea, festivals en genoeglijke pubs, het is niet verwonderlijk dat Edinburgh Londen naar de kroon steekt als toeristische citytrip bestemming.
Tegelijkertijd is Edinburgh een stad met allure: Princes Street en George Street zijn luxe winkelstraten in The Old Town, het oude gedeelte van de stad. Rust is ook te vinden in de Schotse hoofdstad, bijvoorbeeld in de parken of op de heuvels, waar u een prachtig uitzicht op Edinburgh heeft. Maar Edinburgh is vooral ook een stad van vermaak. Van concerten tot Schotse avonden waar genoten kan worden van doedelzakmuziekVerder is Victoria Street bekend vanwege haar imposante en prestigieuze winkelgalerijen.
 
Bezoek tijdens deze Edinburg stedenreis u in ieder geval het kasteel met zijn kerkers en de Schotse kroonjuwelen.

Foto album Edinburgh


Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.