+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Bilbao

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Bilbao

Museo Guggenheim Bilbao

Bilbao werd getransformeerd van een grijze industriestad naar een aantrekkelijk en modern metropool door de komst van het Museo Guggenheim Bilbao en het Palacio Euskalduna. Deze unieke bezienswaardigheden maken Bilbao een leuke bestemming voor UwStedentrip. Naast deze twee populaire attracties heeft Bilbao een indrukwekkend landschap. Bilbao wordt omgeven door groene bossen en heuvels. Bilbao staat ook bekend als een uitstekende surfplek. Ontdek de zee vanaf een surfplank of ga heerlijk zonnebaden op het strand. 

Bezienswaardigheden Bilbao

Bilbao is een van de vijf landen met een Guggenheim museum. Dit futuristische meesterwerk is bekend om de indrukwekkende vormgeving en de beroemde collectie. Ontdek de echte Baskische cultuur tijdens een bezoek aan de oude binnenstad, Casca Viejo. Eet heerlijke tapas op een van de terrasjes op het Plaza Neuva. Met het openbare vervoer (metro) reist u naar een ander stukje landschap, pittoreske havenstadjes, grillige kusten en strandjes aan de Golf van Biskaje. Tijdens UwStedentrip komt u traditionele, maar ook veel moderne winkeltjes tegen. Een fijne mix van geschiedenis en cultuur. 

Het Euskal Museoa geeft een beeld van de Baskische geschiedenis, zowel op archeologisch als etnografisch gebied. U vindt het museum in de oude binnenstad, waar het is gevestigd in het Jezuïetenklooster. Ga met de kabeltram naar de top van de heuvel Artxanda om een prachtig uitzicht te krijgen over Bilbao. 

Geniet van de vele winkeltjes, barretjes en restaurants. Eet een heerlijke pintxos (Baskische tapas) en ontdek de unieke ingrediënten van Bilbao tijdens UwStedentrip!

Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.