+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Berlijn

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Berlijn


Berlijn, stad van uitersten

De Duitse hoofdstad is een geweldige stad om te bezoeken tijdens een stedenreis. In de grootste stad van het land wonen ruim 3 miljoen mensen en is daarmee ook een van de grootste steden van Europa. De nabije geschiedenis heeft een grote impact gehad op de stad. Tijdens WO II is het grootste deel van Berlijn verwoest en na deze periode zorgde de welbekende Berlijnse Muur voor een scheiding tussen het communistische oosten en het kapitalistische westen van de wereld. Berlijn is een stad van uitersten.

Bezoek tijdens uw stedentrip bijvoorbeeld de Brandenburger Tor, met naastgelegen Holocaust gedenkplaats. Loop over 'Unter den Linden' en de Friedrichstrasse. Proef de sfeer op het Alexanderplatz en bekijk Berlijn van enorme hoogte door de Fernsehturm te trotseren. Deze televisietoren werd door het Stasi-regime gebouwd als symbool om aan het westen te laten zien dat het communisme floreerde.

Bezienswaardigheden Berlijn

De andere kant van de stad herbergt weer hele andere bezienswaardigheden. Wandel door de enorme Tiergarten, het stadsbos dat centraal in de stad is gevestigd. Hier bevindt zich tevens de bekende Berliner Zoo en de Siegessäule. Verderop kunt u winkelen op de Kurfürstendamm en een bezoek brengen aan het warenhuis KaDeWe.

Ook is Berlijn het middelpunt van artistieke kunst en zijn er door de hele stad heen heel diverse uitgaansgelegenheden. Wanneer u van geschiedenis houdt of gewoon een prachtige stad wilt bezoeken: Berlijn heeft in alle opzichten een hoop te bieden!

Naar Berlijn per trein

Reis in alle rust met de Intercity Berlijn! U stapt op bij Amsterdam Centraal en reist vanuit daar rechtstreeks naar Berlijn, waar u uitstapt op Berlin Hauptbahnhof. Via Nova Vakantiereizen boekt u een internationaal treinticket naar Berlijn direct en eenvoudig online.

Foto album Berlijn


stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken stedentrip-berlijn-boeken

 

Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.