+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Barcelona

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken BarcelonaStruinen over de Ramblas
Dwalend door het centrum van Barcelona ontdekt u tijdens uw reis tussen statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwwerken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grootste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. De Ramblas mag u bij een citytrip niet vergeten - Barcelona 's beroemdste boulevard - heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot aan de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes, terrassen en restaurants elkaar af. Voetballiefhebbers bezoeken natuurlijk het Camp Nou stadion en museum van FC Barcelona, u mag zelfs het heilige veld op.

Bezienswaardigheden Barcelona 
Wie na al deze indrukken het stadsleven van Barcelona van de andere kant wil bekijken kan de kabelbaan nemen naar de 213 meter hoge Montjuich, voor een onvergetelijk uitzicht over Barcelona en een bezoek aan het Olympisch Stadion, bekend van de Olympische Spelen van 1992. Park Guëll, vanuit dit prachtige park heeft u ook een schitterend uitzicht over de stad. Ook kathedraal Tibadabo biedt u een prachtig uitzicht over Barcelona. Hier bevindt u zich op het hoogste punt van de stad (550m). Tevens is er een pretpark voor de kinderen.

Wist u dat Barcelona een prachtig strand heeft aan de Costa Brava, als de zon even schijnt trekt de boulevard zowel de locals als vele toeristen die even willen uitpuffen.
 
Vergeten we bijna dat u fantastisch kan shoppen in het centrum of kunt genieten van de heerlijke Catalaanse keuken.  Eerst Cava drinken in het bomvolle maar zeer gezellige Champagneria in de wijk Barceloneta. Daarna kunt u bijvoorbeeld dansen in discotheek La Paloma of het luxe Danzatoria (4 etages en tuin).

Foto album Barcelona


stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken stedentrip-barcelona-boeken

 

Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.