+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Amsterdam

Kamer 1
Kamer toevoegen

Waardecheque


Boek nu, betaal met iDEAL, en
ontvang een kortingsvoucher
t.w.v. 25 euro

Hotel boeken Amsterdam


I Amsterdam 

De hoofdstad van Nederland en in vele landen bekend als de stad van de tulpen, klompen, windmolens, de wallen en uiteraard de coffeeshops. Maar de stad is nog zoveel meer. Het is een bruisende en interessante stad. Die open is en een tolerante sfeer heeft. Iedereen is welkom in Amsterdam. 

Het centrum van de stad staat bekend om de prachtige grachten en de leuke winkels. Het hart van Amsterdam is bruisend en energiek. Ontdek de stad met een rondvaart, of bezoek het Koninklijk Paleis op de Dam, de bloemenmarkt of het Van Gogh Museum. De stad herbergt veel historie. Er zijn veel leuke musea in de binnenstad en de herkenbare huizen in de stad zijn een bezienswaardigheid op zich. Bekende shopstraten hier zijn de Jordaan, 9 Straatjes en de Haarlemmerstraat. 

Noord Amsterdam heeft een meer landelijk karakter en ligt aan de andere kant van het IJ. De dorpjes in Amsterdam Noord zijn te ontdekken te voet, per fiets of met de boot. Hier vindt je experimentele festivals, moderne architectuur en restaurants en cafés aan het water. In Amsterdam West kunt u relaxen in het Vondelpark en kunt u fijn terrassen. Alle lagen van de bevolking komen samen in Amsterdam West in de rustige, mooie woonbuurten en de drukke, gezellige winkelstraten. 

Zuidoost-, Oost- en Zuid Amsterdam

Zuidoost trekt muziekliefhebbers aan en dat is niet zo gek. In Zuidoost zijn een aantal grote concertlocaties zoals het Ziggo Dome en Heineken Music Hall. De Amsterdam Arena bevindt zich in dit deel van Amsterdam, vooral Ajax liefhebbers zullen het hier prima naar hun zin hebben. Amsterdam Oost is het meest diverse stukje Amsterdam. De meeste bezienswaardigheden zijn hier te vinden zoals de Hermitage, het Tropenmuseum, het Rembrandthuis maar ook Artis en de Hortus Botanicus. Bezoek de Joodse buurt in de Plantage of het Joods Historisch Museum. In Amsterdam Oost vindt u leuke winkels, cafés en restaurants. 

Amsterdam Zuid herbergt de drie grootste musea van Amsterdam: het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. Wie van luxe kledingmerken houdt kan zijn hart ophalen in de P.C. Hooftstraat. In de Pijp ligt de Albert Cuyp markt met omliggend veel leuke cafés, restaurants en winkels. 

Er is altijd wat nieuws te ontdekken in Amsterdam, hoe vaak u Amsterdam ook bezocht heeft. 

Voordelige hotels

 Eenvoud: u kunt uw favoriete hotel via een grafische kaart, op wijk, op prijs of ster selecteren
 Transparant: All-in prijs, eerst getoonde prijs is de eindprijs, geen reserveringskosten
 Flexibel: vele hotels, van gezellig familie hotel tot praktisch zakenhotel
 Service: meeste hotels bieden gratis ontbijt
 Goedkoop: door onze inkoopkracht kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden
 Vertrouwd: u kunt eenvoudig en vertrouwd middels iDEAL (gratis) of met creditkaart betalen.