+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Nova 50 jaar

Gratis Gouden KLM ticket! WERELDWIJDE BESTEMMINGEN!

Nova’s Gouden Jubileum Selfie Challenge!


Reisbureau NOVA bestaat meer dan 50 jaar. Wij vieren ons gouden jubileum met allerlei activiteiten. Onder andere deze Selfie Challenge.
Wie jarig is trakteert, dus gaan we een gratis ticket weggeven aan een van onze klanten dit jaar. Doe mee en maak kans op een Gratis Gouden KLM ticket naar een bestemming WERELDWIJD.


Gratis Gouden KLM ticket, bestemming WERELDWIJD!

Hoe stap je in?
Stap 1: Fotografeer jezelf op een van onderstaande methode
A. met een van de onze medewerkers van onze reisbureau’s in de 1ste Oosterpark of Amsterdamse Poort B. gewoon ergens met het woord NOVA, zoals b.v. Nova College.
C. de grote poster van deze actie in onze etalage

Got the picture, en nu?
Stap 2: Dan komt het makkelijke gedeelte, Like ons op Facebook of volg ons op Instagram. Zet de selfie op je verhaal en tag ons! Of mail naar info@nova-tours.nl met een verhaal waar je de foto hebt genomen. Claim je gouden instapkaart

Stap 3: Je ontvangt nu een “Gouden” instapkaart met een uniek nummer. Hiermee krijg je in ieder geval bij je volgende boeking €10 korting én maak je kans op een Gratis* Gouden KLM ticket naar waar ook ter wereld.

Wees er op tijd bij
Stap 4: Boek je volgende reis voor 31 december 2019, de reisdatum mag natuurlijk wel later zijn.
Wissel je gouden instapkaart in en ontvang €10,- korting op je boeking. De combinatie van je instapkaart- nummer en boekingsnummer is jouw persoonlijke lotnummer voor de trekking in januari 2020.
Kijk op onze website(s) of je de winnaar bent geworden van het Gratis Gouden KLM Ticket.

Claim je gouden instapkaart
Methode 1: Mail je selfie of facebook post (link naar je facebook pagina) naar info@nova-tours.nl

Methode 2: Kom naar een van onze reisbureaus aan de 1ste Oosterparkstraat of Amsterdamse Poort laat je selfie aan een van de medewerkers zien.


* Voorwaarden gouden ticket: Reisdatum voor 30 september 2020, Geldig voor 1 persoon, uitsluitend rechtstreekse KLM bestemming, niet overdraagbaar, niet in te wisselen tegen contanten, Niet wijzigbaar na boeking, Geen restitutie bij annulering, niet te combineren met andere acties, geldig in het laagseizoen, alleen indien actieklasse KLM beschikbaar.

* Voorwaarden €10,- voucher: Per boeking maar 1 voucher te gebruiken bij alle boekingen bij Nova, niet in te wisselen tegen cash, te gebruiken voor 30 september 2020, niet in combi met meerdere acties.