+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Stedentrips

Stedentrip boeken

stedentrip-boeken

Stel uw stedentrip zelf samen en boek direct

1Vlucht
2Hotel
Kamer 1
Kamer toevoegen

Waarom bij ons?

 Wij sturen NOOIT een naheffing
 Boek nu en ontvangen een kortingsvoucher t.w.v. €25 voor uw volgende stedentrip
 Vlucht+hotel is bij Nova Vakantiereizen goedkoper dan  de som van losse elementen
 Ook voor groepsreizen, strandvakanties en zakenreizen

 

Nieuwsbrief

Voordelen als u zich aanmeld:
 Exclusieve kortingsvouchers
 De beste deals in uw inbox
 U ontvangt tevens aanbiedingen over hotels en vliegtickets


Stel uw eigen goedkope stedentrip samen!

Op onze website vindt u miljoenen vliegtarieven en meer dan 70 duizend hotels! En deze kunt u zelf eenvoudig met elkaar combineren zodat u uw ideale stedentrip kunt samenstellen en direct online kunt boeken. De tarieven zijn veelal exclusief voor u onderhandeld, dat betekent boeken tegen scherpe prijzen! U kunt alle vluchten en hotels onbeperkt met elkaar combineren in vijf eenvoudige stappen. Dit is bij Nova Vakantiereizen overigens altijd goedkoper dan de som van losse vluchten en hotels boeken. Bij ons bepaalt u alles zelf. Wij werken ook niet met opties. What you see is what you get. 

Een stedentrip boeken met flexibiliteit

Op onze website vindt u voor de stedentrips geen vaste pakketten, u heeft de touwtjes zelf in handen. Vliegt u liever rechtstreeks? In de ochtend heen en in de avond terug? Geen probleem! Liever een luxe hotel of een gezellig en kleinschalig familiehotel? Ook geen probleem! Uw ideale stedentrip boekt u dus op NovaVakantiereizen.nl!

Boek vooraf uw tickets voor de attracties

Tijdens uw stedentrip bezoekt u natuurlijk ook de mooiste en leukste highlights van de stad. Vaak is het hier erg druk, waardoor u lang in de rij moet staan voor uw entreeticket. Zonde van uw tijd toch?! Boek daarom uw tickets vooraf en ontloop de wachtrij zodat u meer tijd overhoud om de stad verder te ontdekken! Nova Vakantiereizen biedt u de mogelijkheid om deze tickets online te boeken. 

Inspiratie album


stedentrip-athene stedentrip-barcelona stedentrip-dubai stedentrip-budapest stedentrip-hong-kong stedentrip-istanbul stedentrip-lissabon stedentrip-londen stedentrip-new-york stedentrip-parijs stedentrip-praag stedentrip-rome stedentrip-singapore stedentrip-venetie stedentrip-wenen