+31 (0) 20 668 4088
   info@novavakantiereizen.nl


Hotels

Hotel boeken

Direct uw hotel boeken bij Nova Vakantiereizen Online Only

Kamer 1
Kamer toevoegen

Boek direct uw hotel bij Expedia of Booking.com

Waarom bij ons?

 70.000 hotels, eenvoudig te selecteren via een grafische stadskaart en met Zoover klantbeoordeling
 All-in prijzen, 100% transparant
 Meeste hotels bieden gratis ontbijt

 Nieuwsbrief met de beste deals
      

Inschrijven nieuwsbrief >> 

Expedia | Online Only

Booking.com | Online Only

Boek uw hotel tegen een voordelige prijs


Hotel boeken? Op onze website vindt u kamers in 70.000 hotels over de hele wereld. Zoekt u een vriendelijk familiehotel of een praktisch zakenhotel op de luchthaven, wilt u een romantisch hotelletje in het hart van de stad of wenst u een 3-sterrenhotel vlakbij het park of een super chic hotel in het centrum? Het kan allemaal en u bepaalt het zelf! Wij hebben veelal exclusief voor u onderhandeld en de tarieven zijn dus scherp. 

Uw hotel kunt u eenvoudig zoeken. Selecteer op district of regio en vind direct waarnaar u op zoek bent. U kunt ook filteren op prijs, sterwaardering of hotelnaam. U bepaalt bij ons alles zelf. En, wij werken niet met opties. Dus geen sippe gezichten als uw keuze toch niet beschikbaar blijkt. Wat u ziet, is gewoon direct te boeken.

Hotel en vlucht boeken


U kunt natuurlijk ook uw hotel combineren met uw vliegticket. Stel uw eigen trip samen door iedere vlucht met ieder beschikbaar hotel te combineren. Dus geen vaste pakketten die u in een keurslijf persen. U kunt vluchten en hotels onbeperkt met elkaar combineren. Op onze stedentrips-pagina (ook voor zonvakanties!) stelt u in vijf eenvoudige stappen u uw eigen unieke reis samen. Vrijheid, blijheid en zo flexibel als ú maar wilt. Maar bij Nova Vakantiereizen altijd goedkoper dan de som van de losse elementen. 

 

Inspiratie album


hotel-amsterdam hotel-berlijn hotel-chicago hotel-dubai hotel-florence hotel-granada hotel-istanbul hotel-kuala-lumpur hotel-lissabon hotel-malaga hotel-marrakech hotel-new-york hotel-parijs hotel-rome hotel-wenen